Искам да съм перличка!
Скрита в теб, като в мида.
И само ти да ме знаеш къде съм.
Искам да съм перличка!
Нежно обвита от теб,
като мида.
И в морето на любовта
да потънем двама!
Перличка, скрита в мида!
© Линна-Виделина Todos los derechos reservados