27 янв. 2009 г., 23:12  

Остатъци 

  Поэзия » Любовная
549 0 9

Вечерите идват все по-тежки –

спомени долитат на ята.

Някои са тъмни и метежни,

пият ми до капка радостта.

 

Те са белези от стари рани –

уж зарастнали, а пак болят.

Ти си тръгна, но във тях остана –

да тревожиш моя малък свят.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??