27 ene 2009, 23:12  

Остатъци 

  Poesía » De amor
552 0 9

Вечерите идват все по-тежки –

спомени долитат на ята.

Някои са тъмни и метежни,

пият ми до капка радостта.

 

Те са белези от стари рани –

уж зарастнали, а пак болят.

Ти си тръгна, но във тях остана –

да тревожиш моя малък свят.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??