Песен за двама
Пеперуди усещам в стомаха си аз,
розови и жълти хвърчат покрай нас.
Застанала на кея, седя и се усмихвам аз.
Ти с очите си прекрасни ме гледаш,
сгушена до теб съм в този късен час.
Сладък е всеки наш миг.
Влюбени сме до лудост един в друг.
И зная, че си близо до мен,
и същевременно си страшно далеч оттук...
Но сега сърцето ми и твоето сърце е тук.
Песента наша е песен за двама.
Когато ти не пееш, аз също няма.
Любовта е мелодия за двама.
Сгушена съм до тебе.
Сега светът голям е свят за двама.
© Мария Костадинова Все права защищены