6 ene 2013, 22:19  

Песен за двама 

  Poesía » De amor
665 0 0

Песен за двама

 

Пеперуди усещам в стомаха си аз,

розови и жълти хвърчат покрай нас.

Застанала на кея, седя и се усмихвам аз.

Ти с очите си прекрасни ме гледаш,

сгушена до теб съм в този късен час.

 

Сладък е всеки наш миг.

Влюбени сме до лудост един в друг.

И зная, че си близо до мен,

и същевременно си страшно далеч оттук...

Но сега сърцето ми и твоето сърце е тук.

 

Песента наша е песен за двама.

Когато ти не пееш, аз също няма.

Любовта е мелодия за двама.

Сгушена съм до тебе.

Сега светът голям е свят за двама.

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??