12 февр. 2018 г., 22:57  

Песента за кокичетата. 

  Поэзия
327 1 0

 

Песента на снежинките чуваш ли?
Пеят: Аз съм Ехо от твоя вик към небето - ОБИЧАМ ТЕ!

 

Погледни тези слънчеви зайчета –
малки пламъци нежни...
от Любовта отразена във твоите очи!

 

С първия щъркел завърнал се в къщи

от далечни и знойни, но чужди земи

с любимата своя – пак тук да гнезди...

 

като кокичета нежни под одеалото снежно
ще се разлистят красиво
за мен и за теб пак прекрасни Мечти!

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??