Песента на снежинките чуваш ли?
Пеят: Аз съм Ехо от твоя вик към небето - ОБИЧАМ ТЕ!
Погледни тези слънчеви зайчета –
малки пламъци нежни...
от Любовта отразена във твоите очи!
С първия щъркел завърнал се в къщи
от далечни и знойни, но чужди земи
с любимата своя – пак тук да гнезди...
като кокичета нежни под одеалото снежно
ще се разлистят красиво
за мен и за теб пак прекрасни Мечти!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados