Кой ли чука? - казах аз.
Отвори, бе - каза Пешо.
Ще те отрежа аз от ряз!
Пука ми - каза ми Пешо.
Няма поркане у нас!
Има - каза Пешо.
А бе, бягай си у вас!
Нося - каза Пешо.
К'во ще правим с теб тогаз?
Густо - каза Пешо.
Имам само китка праз.
Стига - каза Пешо.
Дали да отворя аз?
Отвори! - ми каза Пешо.
Ще се наплющим завчас!
Те това е! - каза Пешо.
Двамата не сме във час!
Вярно - каза Пешо.
Но, ще лашкаме във нас.
До утре - каза Пешо.
© Георги Янков Все права защищены