6 дек. 2011 г., 15:20

Пет минути 

  Поэзия » Любовная
1087 0 4

ПЕТ МИНУТИ


Моята малка ръка в твоята се губи,
очите ми греят като ярки звезди,
душата ми пее, че до мене си ти.
Да помълчим,  за да си кажем всичко.
С две ръце и пет минути време.



© Гери Д Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??