27 дек. 2018 г., 22:23

Пиар акция 

  Поэзия » Другая
272 0 0

 

Писна ми от блясъци и лаври.

Пози, автографни мъдреци.

Темета плешиви каканижат,

вдигат книжна плява, залата кънти.

Всичко е по план и по сценарий,

сметките в тефтерите – ажур.

Трябва да избягам в аплауза,

по-далече от фалшивия бравур.

Толкова за славата платена,

трайна като мартенския сняг.

Боже, дай ми сили да остана

глуха в измисления свят.

 

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??