28 нояб. 2009 г., 01:21

Писмо до дядо Коледа 

  Поэзия » Другая
2261 0 13

Послушна ли съм? Даже не разбрах,

че много често падах... трудно ставах,

от много болка тайничко ревях

с ръце в юмруци сълзите размазвах.

 

Понякога, по пътя устремена,

забравях и приятели, и дом...

Подхлъзвах се и, доста наранена,

от мечтите свои правех си подслон.

 

Та пиша ти... аз вярвам в чудеса,

единствено тя, вярата, остана...

Дари със здраве всичките деца.

И любовта да не е жива рана.

 

Добра ли бях? Не знам, но искам

отново да съм силна, че се уморих

до болка все юмруците да стискам

и да изливам чувствата във стих.

 

Знам - до Коледа, че има много време,

но има толкова писма до теб...

Дали и моето писмо ще вземеш

или ще стискам зъби занапред?

© Паула Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??