Изглъхнали пространства -
наште устни...
И думи-ветрове.
Но няма бряг!
Очите ни са кораби,
пропуснали
в последното пристанище
да спрат...
В протегнатите ни ръце
прокапва тихо
въздишка -
като шепот на луна...
Усмивките ни
нищо не родиха,
но ще роди
навярно
нашата тъга...!
© Мариана Папазикова Все права защищены
прокапва тихо
въздишка -
като шепот на луна..."
красиво