Седя и пия...Утолявам,
до притъпеност - страст и мисъл,
че всичко в теб ме изкушава...
(на твоя лик съм се орисал...)
Да те забравя... два-три часа
копнежа ще моря на глътки
и в мозъчната ми меласа
ще ферментират всички тръпки...
И няма вече да те искам -
ще легна и ще си заспя...
(Почти похърквам - сън отписал...)
Ще ме събуди любовта...
© Михаил Цветански Все права защищены