22 ene 2011, 13:54

Пиянство 

  Poesía » De humor
898 0 18

 

Седя и пия...Утолявам,

до притъпеност - страст и мисъл,

че всичко в теб ме изкушава...

(на твоя лик съм се орисал...)

Да те забравя... два-три часа

копнежа  ще моря на глътки

и в мозъчната ми меласа

ще ферментират всички тръпки...

И няма вече да те искам -

ще легна и ще си заспя...

(Почти похърквам - сън отписал...)

Ще ме събуди любовта...

 

 

 

 

 

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??