31 авг. 2013 г., 18:09  

Плевнелиев 2 

  Поэзия » Гражданская
376 0 0

"Бързата кучка слепи ги ражда."

Плевнелиев към САЩ се нагажда -

че се е използвало оръжие химическо.

Оттук следва решението политическо -

да участваме във война чужда,

от която България няма нужда.

Да убиват български войници

настояват безотговорни политици.

Говорят без на твърденията проверки

и вече тръгнали да взимат мерки.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??