"Бързата кучка слепи ги ражда."
Плевнелиев към САЩ се нагажда -
че се е използвало оръжие химическо.
Оттук следва решението политическо -
да участваме във война чужда,
от която България няма нужда.
Да убиват български войници
настояват безотговорни политици.
Говорят без на твърденията проверки
и вече тръгнали да взимат мерки.
© Георги Todos los derechos reservados