Нима очите съм търсил,
нима животът някога ми ги е дал,
където и да бъдеш ще те открия,
с моята целувка ще те осеня.
По тръни и бодли коварни ще походя,
през мрак ще мина с вярата си аз,
в сърцето си ще пазя твоята невинност,
и най-накрая ще те открия аз.
© Никола Диманов Все права защищены