16.12.2014 г., 21:11 ч.

По целия свят 

  Поезия
317 0 0

Нима очите съм търсил,

нима животът някога ми ги е дал,

където и да бъдеш ще те открия,

с моята целувка ще те осеня.

 

По тръни и бодли коварни ще походя,

през мрак ще мина с вярата си аз,

в сърцето си ще пазя твоята невинност,

и най-накрая ще те открия аз.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??