18 апр. 2010 г., 11:28

По своя си начин 

  Поэзия » Любовная
1006 1 34

Ти пак ме обичаш

по своя си начин,

от който студено ми става,

в душата ми

зимни виелици плачат,

лисици на път ме продават.

 

Не зная коя съм,

каква съм, защо съм,

но, мисля, от обич разбирам,

не мога любов

и нежност да прося –

с корона съм, не ми отива.

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??