13 авг. 2014 г., 15:14

Подлост 

  Поэзия » Другая
642 0 3

Видях,
как след нея 
се втурнаха глутници
за да ръфат сълзите ù,
вкоравени 
като вглетен чернозем.

 

Видях,
как сковат

набързо разпятие,
за да увисне

на него душата ù.

 

Обградиха я,
притиснаха,
повалиха,
заритаха злобно,
превърнаха я
в пихтия.

 

Захрущяха 
натрошените стихове.

Но избягах.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??