Накъдето и да се обърна,
виждам красивия ти лик,
скрит зад тънкия воал
на моя любовен вик.
В очите ти ако погледна,
виждам нежност и топлина,
обвити от прегръдката
на капчица светлина.
В душата ти откривам
една утихнала мечта,
която ще се скрие
някога и някъде в света.
© Никола Диманов Все права защищены