3.08.2013 г., 21:37 ч.

Поглед 

  Поезия
397 0 0

Накъдето и да се обърна,

виждам красивия ти лик,

скрит зад тънкия воал

на моя любовен вик.

 

В очите ти ако погледна,

виждам нежност и топлина,

обвити от прегръдката

на капчица светлина.

 

В душата ти откривам

една утихнала мечта,

която ще се скрие

някога и някъде в света.

 

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??