19 нояб. 2012 г., 19:38

Погрешен свят... може би... 

  Поэзия » Белые стихи
772 0 0

Вик след вик,

скандал след скандал,

сълзи след сълзи,

наранени сърца,

отново и отново,

крясъци... викове,

намръщени лица.

Тъжни деца,

странни сънища,

интересни кошмари.

Некачествени мечти,

неизпълнени желания.

ГАДЕН ЖИВОТ.

МИЛИОНИ УСМИВКИ.

НЕРАЗБРАНИ ДЕЦА.

РАЗЛИЧНИ ЖИВОТИ.

СЪБРАНИ СЪРЦА.

ЕДНО ДО ДРУГО.

ПОГРЕШЕН СВЯТ

МОЖЕ БИ...

Лъжи след Лъжи.

Сладко или солено?

Може би НАРАНЕНО?

Не знаеш? Както и Аз !

Побързай, но не умирай! Нужно е да си ТУК ! Обичам те ! 

© Отрова Кобейн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??