19 nov 2012, 19:38

Погрешен свят... може би... 

  Poesía » Versos blancos
773 0 0

Вик след вик,

скандал след скандал,

сълзи след сълзи,

наранени сърца,

отново и отново,

крясъци... викове,

намръщени лица.

Тъжни деца,

странни сънища,

интересни кошмари.

Некачествени мечти,

неизпълнени желания.

ГАДЕН ЖИВОТ.

МИЛИОНИ УСМИВКИ.

НЕРАЗБРАНИ ДЕЦА.

РАЗЛИЧНИ ЖИВОТИ.

СЪБРАНИ СЪРЦА.

ЕДНО ДО ДРУГО.

ПОГРЕШЕН СВЯТ

МОЖЕ БИ...

Лъжи след Лъжи.

Сладко или солено?

Може би НАРАНЕНО?

Не знаеш? Както и Аз !

Побързай, но не умирай! Нужно е да си ТУК ! Обичам те ! 

© Отрова Кобейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??