Помниш ли ме?
Може би не - отсъдих по погледа ти.
Коя съм аз?
Аз съм тази, която не понасяше
и към която с подигравка се отнасяше.
Тази, която обиждаше и ù се присмиваше.
Каква съм сега ли?
По-силна съм от преди.
Аз съм жена, решена света да покори.
Да, сега съм друга:
независима, красива, уверена, преуспяла, решителна жена.
Кой си ти?
Беше блян за мен,
но сега си най-обикновен.
Сега ролите се смениха -
аз ще ходя с гордо вдигната глава
и ще те гледам, както ти мен преди.
Помниш ли?
© Венета Все права защищены