2 ene 2013, 21:27

Помниш ли ме? 

  Poesía » Otra
661 0 1

Помниш ли ме?

Може би не - отсъдих по погледа ти.

Коя съм аз?

Аз съм тази, която не понасяше

и към която с подигравка се отнасяше.

Тази, която обиждаше и ù се присмиваше.

Каква съм сега ли?

По-силна съм от преди.

Аз съм жена, решена света да покори.

Да, сега съм друга:

независима, красива, уверена, преуспяла, решителна жена.

Кой си ти?

Беше блян за мен,

но сега си най-обикновен.

Сега ролите се смениха -

аз ще ходя с гордо вдигната глава

и ще те гледам, както ти мен преди.

Помниш ли?

© Венета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??