23 июн. 2009 г., 20:42

Последен полет 

  Поэзия » Любовная
1041 0 1

Кафява нощна пеперуда

във виолетов здрач облечена,

за сетно сви крилата си и кацна

на огъня на бялата ми свещ

и даже болка не почувства,

а само плахо трепна

от допира на жълтото езиче

и стори ми се, че усмивка

чертите ù направи по-красиви,

защото сля се с любовта...

© Марин Ташков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??