23 jun 2009, 20:42

Последен полет 

  Poesía » De amor
1019 0 1

Кафява нощна пеперуда

във виолетов здрач облечена,

за сетно сви крилата си и кацна

на огъня на бялата ми свещ

и даже болка не почувства,

а само плахо трепна

от допира на жълтото езиче

и стори ми се, че усмивка

чертите ù направи по-красиви,

защото сля се с любовта...

© Марин Ташков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??