20 авг. 2007 г., 14:39

ПОСВЕТЕНО 

  Поэзия
981 0 25
 

Преди да те запомнят, ще забравят

и малката еднаквост, що поднесе.

Такива като теб се самославят,

(повярвай ми, но много се отнесе).

Изгуби се във нечия десница -

измачкана от  смях карикатура.

Изписка, като дрипава  лисица,

(която ближе грозде... от брошура).

На глупост си богат, на ум си беден,

(то агнето в чувал не се купува).

На себе си дори си  непотребен,

(кокошка гладна все просо сънува)!



Пиша бавно, защото знам, че четеш трудно!

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??