Преди да те запомнят, ще забравят
и малката еднаквост, що поднесе.
Такива като теб се самославят,
(повярвай ми, но много се отнесе).
Изгуби се във нечия десница -
измачкана от смях карикатура.
Изписка, като дрипава лисица,
(която ближе грозде... от брошура).
На глупост си богат, на ум си беден,
(то агнето в чувал не се купува).
На себе си дори си непотребен,
(кокошка гладна все просо сънува)!
Пиша бавно, защото знам, че четеш трудно!
© Кремена Стоева Всички права запазени