Потъвам в твоите очи
Потъвам в твоите очи
и светлината им за мен изгрява.
Докосват чувствата мечти
и всичко друго безразлично става.
„Обичам те!“ – ми каза ти
и този миг изглеждаше вълшебен.
„Обичам те!“ – и днес звучи,
във всяка дума има смисъл древен.
Сърцето ми за теб заби,
душата дълго търси красотата.
Потъвам в твоите очи
и друга обич няма на земята.
Потъвам в твоите очи,
така започва приказка красива.
„Обичам те!“ – ми каза ти
във тази звездна нощ неповторима.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены