1.04.2022 г., 10:05 ч.

Потъвам в твоите очи 

  Поезия » Любовна
282 1 0

    

    Потъвам в твоите очи

 

Потъвам в твоите очи

и светлината им за мен изгрява.

Докосват чувствата мечти

и всичко друго безразлично става.

 

„Обичам те!“ – ми каза ти

и този миг изглеждаше вълшебен.

„Обичам те!“ – и днес звучи,

във всяка дума има смисъл древен.

 

Сърцето ми за теб заби,

душата дълго търси красотата.

Потъвам в твоите очи

и друга обич няма на земята.

 

Потъвам в твоите очи,

така започва приказка красива.

„Обичам те!“ – ми каза ти

във тази звездна нощ неповторима.

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??