12 авг. 2008 г., 08:55

Празнота 

  Поэзия » Другая
893 0 1

В тишината на нощният вятър откривам,

че повече не мога да се спирам -

със твоето тяло в едно аз преливам.

Целуваш кръвта ми, 

изцеждайки мойта душа,

поглеждаш назад 

и няма отърване от таз празнота.

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??