12 ago 2008, 8:55

Празнота 

  Poesía » Otra
861 0 1

В тишината на нощният вятър откривам,

че повече не мога да се спирам -

със твоето тяло в едно аз преливам.

Целуваш кръвта ми, 

изцеждайки мойта душа,

поглеждаш назад 

и няма отърване от таз празнота.

© Недялко Благоев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??