Нещо витае сред мрака...
Господи! Нещо се случва!
Нещо, което очакваме...
Нещо, което изпускаме...
Странна е тази тревога,
свита в сърцето бодливо.
Сред пепелището - огън
като змия се извива.
Ще се отдръпнем на крачка.
С пръчка в жарта ще поровим...
После... змийчето ще смачкаме.
Но
ще изпием отровата...
© Бианка Габровска Все права защищены