13 abr 2008, 9:29

Предчувствие 

  Poesía » De amor
630 0 13

Нещо витае сред мрака...
Господи! Нещо се случва!
Нещо, което очакваме...
Нещо, което изпускаме...

 

Странна е тази тревога,
свита в сърцето бодливо.
Сред пепелището - огън
като змия се извива.

 

Ще се отдръпнем на крачка.
С пръчка в жарта ще поровим...
После... змийчето ще смачкаме.
Но
ще изпием отровата... 

 

© Бианка Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??