2 сент. 2011 г., 14:18

Преди да дойде есента 

  Поэзия » Любовная
952 1 8

Небето ни прихлупва с длани

и вятър стари тайни шепне.

Отдавна чакано мълчание

по устните ни тежко лепне.


Ръцете - закъснели птици -

се търсят, но не се намират.

Айсберги сини са зениците

и синя самота събират.


Раздяла тихо се процежда,

сънливо капе по листата,

със есенно-горчива прежда

заплита сивота в душата.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??