2.09.2011 г., 14:18 ч.

Преди да дойде есента 

  Поезия » Любовна
951 1 8

Небето ни прихлупва с длани

и вятър стари тайни шепне.

Отдавна чакано мълчание

по устните ни тежко лепне.


Ръцете - закъснели птици -

се търсят, но не се намират.

Айсберги сини са зениците

и синя самота събират.


Раздяла тихо се процежда,

сънливо капе по листата,

със есенно-горчива прежда

заплита сивота в душата.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??