20 нояб. 2005 г., 13:11

Прегръдка 

  Поэзия
967 0 4

Ръцете, вплетени в моите

ме докосват с толкова нежност

и късат в ума ми оковите,

и даряват морето с безбрежност.

 

Ръцете, които прегръщат ме

и пазят от студ като стръкче кокиче,

и в дните на детството връщат ме –

отново съм малко момиче...

 

Ръцете, които предпазват ме,

като щит от болка и рани

придават ми сила, възраждат ме

за този свят призована.

 

Гушни ме с тези  твои  ръце

и никога не ме пускай,

да заровя в гърдите ти силни лице

и тази любов да не пропусна.

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • хм, много ед добро продължавай така
  • Хубаво е
  • Браво!Супер е!
  • Днес май попадам на доста твои стихове и все повече ми харесват въпреки че Обичам още води класацията ми
Предложения
: ??:??