Малко преди да свърши земният ми път,
искам да видя по-хубав светът.
Едва ли рай ще стане,
едва ли вечна правда ще настане,
но всеки може да допринесе
завист, злоба и омраза да не разнесе
и ближния си да обича.
Нека всеки да има що да яде и облича
и повече добри дела да има
и в света, и в нашата родина!
© Георги Все права защищены