24.08.2017 г., 20:48 ч.

Прекрасен нов свят 

  Поезия » Философска, Гражданска
1088 1 1

Малко преди да свърши земният ми път,

искам да видя по-хубав светът.

Едва ли рай ще стане,

едва ли вечна правда ще настане,

но всеки може да допринесе

завист, злоба и омраза да не разнесе

и ближния си да обича.

Нека всеки да има що да яде и облича

и повече добри дела да има

и в света, и в нашата родина!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??