19 сент. 2008 г., 11:30

Прекършена съдба 

  Поэзия » Другая
677 0 2

 

Гробище. Мъгли.

Увяхнали цветя.

Следи от стъпки

след една съдба прекършена.

За рая изпращат без радост

всяка душица.

Отива си късче младост

пред очите на старица.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??