19.09.2008 г., 11:30 ч.

Прекършена съдба 

  Поезия » Друга
662 0 2

 

Гробище. Мъгли.

Увяхнали цветя.

Следи от стъпки

след една съдба прекършена.

За рая изпращат без радост

всяка душица.

Отива си късче младост

пред очите на старица.

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??