Дълго чаках да се върнеш,
с очи подпухнали от плач.
Молех се поне внимание да ми обърнеш...
Живота ми потъна в здрач.
Исках нежно пак да ме прегърнеш,
както правеше преди.
Но няма смисъл вече,
няма и мечти.
Остана само болката
,с която ме проклина ти.
Но стига!Вече стотен път аз плача...
Писна ми!Все след теб да се влача...
Не искам вече извинение!
Не искам твойто съжаление!
Искам само възкресение!
И пак живот със забавление!
© Елмо Все права защищены