19 нояб. 2017 г., 17:16

Прераждане 

  Поэзия » Другая
363 0 0

Контейнер за душевни отпадъци,
настани се в мен болезнена тъга,
минути ни делят от пламъци,
хвърли ми факлата и нека изгоря!

 

Допуснала бях живота да ме мачка,
покорно свела бях глава,
в ръцете ловки на съдбата - плячка,
родих се, живея втори път сега!

 

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??