Контейнер за душевни отпадъци,
настани се в мен болезнена тъга,
минути ни делят от пламъци,
хвърли ми факлата и нека изгоря!
Допуснала бях живота да ме мачка,
покорно свела бях глава,
в ръцете ловки на съдбата - плячка,
родих се, живея втори път сега!
© Виктория Тасева Всички права запазени