26 июл. 2017 г., 22:12

Прераждане 

  Поэзия » Любовная, Философская, Другая
385 0 0

Помня те от друг живот.
Срещал бях те и преди.
Настоящето е само спомен.
Отново ще се видим в следващият, може би...
Този миг е вечност, опият е тази страст. Аз и ти, цветове различни.
Снимка със висок контраст.
В мен е битка, изцапан до уши съм
в тази кал. Ако знам, че ще те виждам още, хиляди животи бих живял!

© Мъро Биков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??