Помня те от друг живот.
Срещал бях те и преди.
Настоящето е само спомен.
Отново ще се видим в следващият, може би...
Този миг е вечност, опият е тази страст. Аз и ти, цветове различни.
Снимка със висок контраст.
В мен е битка, изцапан до уши съм
в тази кал. Ако знам, че ще те виждам още, хиляди животи бих живял!
© Мъро Биков Всички права запазени