14 февр. 2015 г., 21:31

Приказка за двама 

  Поэзия » Любовная
595 0 0

Приказка за двама

 

-Ей, къде си ти, чакам те още,

че без теб нито свети луната, нито слънцето грей.

-Ей, не спирам да мисля за теб тайно нощем,

че без тебе самотно сърцето не пей…

-Синя приказка нося, във нея те сложих

да те скрия от най-злите очи.

-Аз те сложих в сърцето си, да се сгушиш на топло

и в очте ти нежни да светят  звезди.

-Много чаках, много дълго те чаках

и във себе си пазих този стих досега…

-Колко път извървях, но не спирах да вярвам

и сега пак към тебе, пак към тебе вървя.

-Щом погледнах в очите ти вече някак си знаех,

че ще бъдеш простор в който аз да летя…

-Влезе тихо в сърцето ми, а бях спрял да мечтая

ти събуди отново във мене... страстта!!!

-Ей, тази приказка нека без край да остане

с мен бъди всеки ден, всеки час!

- Ще я пазим в сърцата си красива и синя

обичай ме... Ей... обичам те и аз !!!

 

 

 

© Диана Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??