Приказка за двама
-Ей, къде си ти, чакам те още,
че без теб нито свети луната, нито слънцето грей.
-Ей, не спирам да мисля за теб тайно нощем,
че без тебе самотно сърцето не пей…
-Синя приказка нося, във нея те сложих
да те скрия от най-злите очи.
-Аз те сложих в сърцето си, да се сгушиш на топло
и в очте ти нежни да светят звезди.
-Много чаках, много дълго те чаках
и във себе си пазих този стих досега…
-Колко път извървях, но не спирах да вярвам
и сега пак към тебе, пак към тебе вървя.
-Щом погледнах в очите ти вече някак си знаех,
че ще бъдеш простор в който аз да летя…
-Влезе тихо в сърцето ми, а бях спрял да мечтая
ти събуди отново във мене... страстта!!!
-Ей, тази приказка нека без край да остане
с мен бъди всеки ден, всеки час!
- Ще я пазим в сърцата си красива и синя
обичай ме... Ей... обичам те и аз !!!
© Диана Стоянова Всички права запазени